Politika privatnosti

Poštovani korisniče,

            Veliko nam je zadovoljstvo  što posjećujete našu web stranicu i što ste zainteresovani za Društvo za uklanjanje otpada i reciklažu “ALBA Zenica” d.o.o Zenica i usluge koje mi pružamo. Želimo da se osjećate sigurno i ugodno kada posjetite i dok pretražujete našu web stranicu, zato što mi poštujemo vaše pravo na privatnost.

Društvo za uklanjanje otpada i reciklažu “ALBA Zenica” d.o.o. Zenica poštuje Vašu privatnost i Vaše lične podatke. Ovo društvo ulaže velike napore kako bi se osigurala sigurnost ličnih podataka te vodi računa o usklađenost s važećim propisima o zaštiti ličnih podataka  u Bosni i Hercegovini ( Zakon o zaštiti ličnih podataka  “Službeni glasnik BiH, broj: 49/06, 76/11 i 89/11” ). Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja trećim licima.

Ličnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena i prezimena, adrese stanovanja, e-maila ili poštanske adrese, broja telefona). "ALBA Zenica" d.o.o. Zenica ne prikuplja Vaše lične podatke osim u slučaju kada ste nam ih Vi izričito učinili dostupnima (npr. Prilikom registracije na našu web stranicu, naručivanje naših usluga ili neki drugi razlog), čime dajete saglasnost na njihovo korištenje u neku od navedenih svrha.

U ime Društva za uklanjanje otpada i reciklažu “ALBA Zenica” d.o.o. Zenica obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo, osnovne, neophodne podatke o korisnicima i podatke potrebne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla i poslovnih zadataka. Svi zaposleni u "ALBA Zenica" d.o.o. Zenica odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti i čuvanja službene tajne.  Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe sem one poslovne, niti ih prosljeđujemo trećim licima.

Ova politika privatnosti odnosi se na web stranicu domaćina "ALBA Zenica" d.o.o. Zenica, na našoj web stanici postoje  linkovi stranica koje mogu sadržavati veze s drugim davateljima usluga te se na njih ne odnosi ova politika privatnosti. Prilikom napuštanja web stranice "ALBA Zenica" d.o.o. Zenica, molimo Vas da se upoznate s politikom privatnosti web stranice koju posjećujete.                                                                                                                                          

                                                                                                                                                                       Vaša "ALBA Zenica" d.o.o. Zenica