Электроинструмент Makita по низким ценам
knee surgery

Reciklaža

 

Sakupljanje reciklažnih sirovina se vrši putem vozila specijalno namijenjenih za laku frakciju. Materijali se sakupljaju na prostoru cijele Bosne i Hercegovine zahvaljujući dobroj, tržišno orijentiranoj saradnji privrednih subjekata i trećih lica. Prvenstveni cilj je vraćanje reciklažnih materijala u kružni ciklus (PET, Al i Fe ambalaža, polietilenske folije, stari papir, karton i pape). Ovaj sistem povlači na sebe pozitivan efekt zaštite čovječije okoline, smanjenje količine otpada, te jednu zdraviju i ekološki bolju budućnost za našu djecu. ALBA Zenica sa 6 uposlenih godišnje sakupi 2.000 tona starog papira i 100 tona plastike.

Otkup iskoristivih materijala

ALBA Zenica d.o.o. je registrirana za prikupljanje i promet sekundarnih sirovina i ispunjava sve tehničko-tehnološke uvjete za obavljanje te djelatnosti u pogledu opreme i poslovnog prostora. ALBA Zenica d.o.o. želi osim primarnog sakupljanja korisnih sirovina u Zenici i okolici pokrenuti i otkup tih istih širom Bosne i Hercegovine.

Za sve one klijente, koji nemaju tehničke mogućnosti dopreme korisnih sirovina u Zenicu, a ovisno o udaljenosti i količini, spremni smo preuzeti transport tih korisnih sirovina. Takva usluga podrazumijeva stvaranje posebnih cijena zbog udaljenosti i količina.

 

Выгодное предложение: фильтры для воды